communicatieadvies, conceptontwikkeling & copywriting

Wie is CoCo&Co?

Wie is CoCo&Co?

Wie is CoCo&Co?

CoCo&Co is een bureau voor communicatieadvies, conceptontwikkeling en copywriting onder leiding van Vivian Stribos (1964). Het is een ervaren bureau dat in staat is zijn opdrachtgevers te bedienen op meerdere niveaus: van communicatiestrategie en conceptontwikkeling tot en met de uitvoering van campagnes, events en jaarverslagen. De beleving van de ontvanger staat daarbij altijd centraal.

CoCo&Co werkt aan strategie / advies / campagnes
huisstijl / events / workshops creatief denken / jaarverslagen / speeches/ artikelen / tekst / copy /

CoCo&Co heeft een uitstekend netwerk van organisatie-adviseurs, marketeers, (creatieve) trainers, acteurs, tekstschrijvers, producenten, filmmakers, fotografen en grafisch ontwerpers.

Vivian Stribos (1964), communicatie-adviseur

Vivian heeft ruim 20 jaar ervaring als communicatie-adviseur/manager bij diverse grote organisaties in het bedrijfsleven en de (semi) overheid. Ze is gepokt en gemazeld in het communicatievak van strategische communicatie tot en met het organiseren van relatie-evenementen. Haar ervaringen lopen uiteen van het adviseren van directies en management in zeer complexe veranderingstrajecten en positioneringvraagstukken, tot het schrijven van speeches.

Bij deze opdrachtgevers heeft Vivian een gevoel ontwikkeld voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en is ze sensitief voor wat er in een organisatie speelt. De rode draad in haar loopbaan is het adviseren van directies en management over de in- en externe communicatie bij veranderings-trajecten. En daarbij heeft ze zich ontwikkeld tot een creatief proces-begeleider die medewerkers op een plezierige manier in beweging krijgt.

In 2007 is zij haar eigen bureau CoCo&Co gestart omdat het zelfstandig ondernemerschap haar meer creatieve vrijheid biedt.
terug