communicatieadvies, conceptontwikkeling & copywriting

Nieuws

Nieuws

Hier vindt u nieuwsfeiten die CoCo&Co graag onder uw aandacht brengt.

United breaks guitars
Invloed van YouTube
United breaks guitars
Wat deed de omzet van United Airlines plotseling sterk dalen? Kijk naar deze videoclip die de zanger Dave Carroll op YouTube plaatste.
For ladies only
The man your man could smell like
For ladies only
Een geur opfrissen? Dat kan. Van een muffe oude mannenlucht naar een spannende sexy geur. Old Spice, wie had dat gedacht?
Funny Staircase
bron: www.thefuntheory.com
Funny Staircase
Mensen moeten meer bewegen is het motto van veel gezondheidorganisaties. Neem de trap in plaats van de lift of roltrap en voel je beter. Maar weinig mensen volgen dat advies. Kunnen we meer mensen motiveren de trap te nemen door het leuker te maken? Kijk naar het resultaat van wat  in Stockholm is bedacht.
Staatsloterij
Radiocommercial
Staatsloterij
Ze zijn zeldzaam, commercials die helemaal zijn gemáákt voor het medium radio. Meestal zijn de radio doorvertalingen van beroemde campagnes een slap aftreksel van het “echte werk”. Dat geldt zeker níet voor deze commercial van de Staatsloterij. Een bijzonder knappe uitvoering van een heel simpel, maar inventief concept: vanaf het moment dat de verteller de staatsloterij wint hoor je aan zijn stem hoe zijn leven dramatisch veranderd. Zo wordt in een paar zinnen het hele verhaal van de Staatsloterij geschetst. Dat is de kracht van storytelling.

Oma verslaat patser in blik
bron: www.ComfySacks.com
Oma verslaat patser in blik
Sommige mensen veranderen in asociale weggebruikers zodra ze zijn ingeblikt. Daar zijn voetgangers niet altijd van onder de indruk. Kijk maar eens naar deze oma.
De vrolijke glasbak
bron: www.thefuntheory.com
De vrolijke glasbak
Niet iedereen brengt zijn glas naar de glasbak. Is dat omdat je geen statiegeld krijgt? Kunnen we meer mensen motiveren om het glas naar de glasbak te brengen door het leuk te maken? Zo krijg je niet alleen een goed geweten, maar word je er ook vrolijk van. Kijk naar het resultaat.
terug